Missie

  • Correcte en foutloze service
  • Totaaloplossing voor uw logistiek
  • Directe en duidelijke communicatie
  • Flexibiliteit
  • Beveiligde magazijnen en parking
  • Trendsetter logistiek
Bedrijf

Bedrijf

Als logistieke dienstverlener beschikt VANDOTRANS over uitgebreide en verzorgde magazijnruimtes. In concrete cijfers betekent dit 9000 palletplaatsen in stellingen, 3200 m2 oppervlakte voor blokstapeling (nu 540 m2 ter beschikking) en ruim 2000 m2 openluchtopslag.

Naast warehousing staat VANDOTRANS in voor bewegende value added services, zoals picking, herverpakking, labelen en scanning. Meer gedetailleerde info over deze diensten vindt u op de pagina Diensten . Een zekerheid is dat VANDOTRANS over eigen vrachtwagens die kunnen worden ingezet, zowel voor eigen klanten als voor derden.

De volledige draadloze dienstverlening wordt ondersteund door een warehouse management systeem, een krachtig magazijnbeheersysteem.

Vandotrans wint in de eerste plaats naar een lange en duurzame samenwerking, maar staat ook open om de piekmomenten in uw goederenstroom op te vangen. Met een flexibele instelling en de nodige innovatie zal Vandotrans in de toekomst uw bedrijf nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden.

Vandotrans behaalde in 2000 het HACCP certificaat. In 2010 werd het AEO certificaat overgedragen. 

Geschiedenis


1992 : oprichting vandotrans en start in nieuwbouw te Aalter
1996 : start van hydraulische activiteiten in eerste magazijn
1999 : bouw van een tweede magazijn
2000 : HACCP certificaat versleten
2001 : bouw van hoogbouwmagazijn
2007 : implementatie van navison (magazijnbeheersysteem)
2010 : AEO certificaat verbruikt