Warehousing

VANDOTRANS is de specialist warehousing voor Oost- en West-Vlaanderen. Wij bieden een totaalpakket warehousing diensten aan, van opslag en orderpicking tot verzending en rapportering. Zoekt u een full service partner voor uw stockbeheer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte!

Voor de opslag beschikt Vandotrans over verschillende soorten magazijntypes, zoals bulkopslag (=grondopslag) en bewaring in palletstellingen (tot 9000 stellingplaatsen). Onze magazijnen zijn gesitueerd op een strategische locatie in Aalter, centraal gelegen tussen Brugge en Gent. Opgestart vanuit de transport en logistiek hebben wij ons sinds 1992 extra bekwaamd als volwaardig dienstverlener. Onze services reiken mijlenver. Van louter op- en overslag van uw producten (food, non-food, buitenopslag,…) tot een compleet gamma diensten (labeling, herverpakken, voorraadbeheer).

Onze troeven? Flexibiliteit, maatoplosingen van A tot Z en zelfs korte, logistiek en financieel voordelige 24-uurs mogelijkheden. Onze HACCP- en AEO-certificaten verzekeren u bovendien dat uw opslag volledig veilig en correct uitgevoerd en afgehandeld zullen worden. Opslag zonder zorgen bij Vandotrans dus!

Openluchtopslag

Van één tot enkele duizenden vierkante meters, bij Vandotrans beschikken we over voldoende ruimte en aangepaste infrastructuur voor uw openluchtopslag van goederen. Metaal, beton, steen, ,... onze in beton verharde terreinen lenen zich uitermate voor openluchtopslag en zijn bovendien ook nog eens heftruck-vriendelijk. Huurprijs voor uw openluchtopslag afhankelijk van gewenste termijn en oppervlakte, contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat.

Voorraadbeheer

Een correct voorraadbeheer is de basis voor elke vlotte business. Bij Vandotrans Warehousing, uw externe partner als het op logistiek en transport aankomt, is uw voorraadbeheer daarom steeds 100% actueel. Ons unieke warehouse management system (WMS) houdt alle voorraden bij en geeft op elk moment inzicht in uw goederenstroom. Voorraadlijsten, rapporten en historiek, traceerbaarheid,... bij ons is uw voorraadbeheer in goede handen!

Huren opslagruimte

Het huren van een geschikte opslagruimte is tegenwoordig géén sinecure. Naast allerhande wetten en regels, beveiligingsmaatregelen en andere zorgen neemt het huren van een eigen opslagruimte niet alleen veel middelen en tijd in beslag, maar ook de aandacht van uw kernactiviteit weg. Precies daarom hebben we ons bij Vandotrans gespecialiseerd in het verhuren en huren van opslagruimte en bieden we u daarbij alle mogelijke extra services aan. Van orderpicking over stockbeheer tot goederentransport.

Wenst u meer info? Wij helpen u graag!