Value Added Services

Labeling

Wij kunnen uw product voorzien van een label, een etiket met productinformatie.

Order picking

Uw orderpicking in Oost en West-Vlaanderen extern laten beheren? Bij Vandotrans in Aalter zit u pérfect! Als uw gespecialiseerde orderpicking partner zorgen wij voor een 100% feilloze afhandeling van uw bestellingen. Via ons unieke warehouse management system (WMS) selecteren we bij uw orderpicking de verkochte producten, die daarna correct gepickt worden volgens de gevraagde hoeveelheden en batches.

Warehouse management system

Als uw doorgewinterde specialist in voorraadbeheer bent u bij Vandotrans Warehousing en Transport in Aalter steeds zeker van een 100% actueel en accuraat stockbeheer. Dankzij ons unieke warehouse management system (WMS) kunnen wij uw verkochte producten correct orderpicken en uw goederenstroom op elk moment bijhouden. Bovendien kunnen wij als uw specialist in voorraadbeheer voorraadlijsten per product trekken, historiek en rapporten opvragen en zo de traceerbaarheid garanderen.

Douane- entrepot

Vandotrans heeft een vergunning voor een douane-entrepot type E met alle faciliteiten van een type D. Wij behandelen zonder zorgen uw douaneformaliteiten. 

Een douane-entrepot is een economische douaneregeling waarin aangevoerde goederen uit het buitenland, waarvan de bestemming nog niet vaststaat, kunnen worden opgeslagen. Een douane-entrepot is de facto een verzegelde loods. Zolang de goederen in het douane-entrepot zijn opgeslagen moeten er geen invoerrechten betaald worden. Er staan geen termijnen op deze opslag.