Referenties

De keuze om in december 2016 in zee te gaan met Vandotrans is voor ons, the iC GROUP, een absolute zegen gebleken. Dankzij de sterke groei van ons bedrijf was ons eigen magazijn te beperkt geworden, met als gevolg dat wij op zoek moesten gaan naar extra stockageruimte. Goederen toevertrouwen aan een extern bedrijf is evenwel niet evident: je vreest voor een groot verlies aan flexibiliteit en controle, en de kost is veelal groot. Bij Vandotrans hebben wij dit gelukkig nooit zo ervaren. Stefaan en Carine bieden een enorme flexibiliteit en klantenservice aan, en springen altijd in de bres voor ons in noodgevallen. De communicatie met Stefaan verloopt bovendien heel vlot, afspraken worden stipt nagekomen en de paletten worden steeds met uitstekende zorg behandeld. Het spreekt boekdelen dat zowel onze binnendienst, als het team in ons magazijn niets dan lovende woorden over hebben voor Stefaan en Carine van Vandotrans. Met vriendelijke groeten van het volledige team.

Industriezone Langevoorde
Groendreef 35, B-9880 Aalter - Belgium
www.theICGroup.eu


Vandotrans is voor een kleinere uitgeverij als Snoeck een ideale logistieke partner : vlot bereikbaar, goed georganiseerd en flexibel als het echt nodig is.

Philip Van Bost
Uitgever-éditeur-publisher
Sint Pietersplein 22 – 9000 Gent
www.snoeckpublishers.be


Onze ervaring met Vandotrans is steeds positief. De stockageruimte is heel netjes en droog, de behandeling van de goederen (welke deze ook mogen zijn) gebeurt met de nodige voorzichtigheid. Stock wordt correct bijgehouden.De communicatie verloopt vlot.

Pascale Termote
Billiet-Vanlaere NV


Schitterende verhuurders! Niets is teveel, altijd bereid om te helpen. Bedankt hiervoor Stefaan Carine Vandepitte-Dobbelaere!!!

Carline D'hertoge
Quinta das Vinhas


Vandotrans is voor ons een enthousiaste en betrouwbare partner. Leveren van onze gestockeerde goederen gebeurt stipt en aan een eerlijke prijs, ook naar onze eigen klanten. Er is steeds een vlotte communicatie. Ook bij problemen kan je rekenen op een tijdige melding, een goede follow-up en wordt er gezocht naar een passende oplossing. Wij blikken dan ook tevreden terug op onze lange-termijnsamenwerking met deze flexibele organisatie.

Melissa Lernout - Logistic & Purchase department
PGB Europe


Contact

VANDOTRANS NV
Ambachtenlaan 3-5
Industriezone Lakeland
9880 Aalter

BE 0444 409 557

+32 9 375 05 70
info@vandotrans.be

Weergeven op Google Maps